Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Mainostaminen omaan vieraskirjaansa, joka löytyy tästä.


Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

15.10.2018 13:26
Moro linkinvaihtaja ja hyvää ihanaa pitkää kaunista syksyä!

Lähin kirjoittelemaan tätä linkkarikirjettä kun edellisestä kerrasta on kulunut jo useampi kuukausi (muistaakseni???) ja paljon on tapahtunut.

Aloitetaanpa vaikka Isenin kuulumisista. Olen ollut super aktiivinen siellä, postaillut blogiin paljon (lähinnä Potter-teemaisia postauksia, esim. top 3 kirjat, leffat, hahmot jne…) ja oon mä tarinoitakin saanut päiviteltyä. Ladonin puutarhaan ollaan saatu värkättyä neljä lukua, Oletko lukinnut oven? -tarinaan on ilmestynyt kaksi lukua ja Poika joka rakastui -tarina on valmis (älkää lukeko, se on baska…). Metsän tyttären toinen luku on työn alla, mutta se edistyy hitaasti mutta varmasti. Yksi uusi runo löytyy sekä oma henk.kohtanen suosikkini, eli uusi novelli nimeltään Uppoamaton Sam, josta toivoisin mielelläni palautetta! :) Blogin puolella on siis ollut aktiivista, ihanasti jengi kommentoi postauksiin ja se piristää aina mun päivää huomattavasti. Vieraskirjan puolella on vähän hiljaisempaa ja toivon, että se siitä aktivoituu ja saisin enemmän palautetta teksteistä niin tietäisi mitä mieltä jengi on tarinoista/novelleista/runoista. Mutta ymmärrän kyllä sen, että kaikilla on omat kiireensä, eikä aina kerkeä paneutumaan toisten teksteihin niin hyvin saati jättää palautetta.

Olen muutamalla sivulla yrittänyt aktiivisesti lukea ja käydä, mutta en ole kerennyt läheskään kaikkien linkinvaihtajien sivuille lukemaan ja perehtymään sivujen sisältöön. Haluaisin kyllä, mutta kun ei kerkeä niin ei kerkeä. Mutta mä lupaan ja vannon tulla jokaisen sivuille joku päivä perehtymään sisältöön ja kommentoimaan muuten vain vieraskirjaan! Nythän olisi syysloma niin saattaisin löytää aikaakin siihen… ;p

Mulla henk.kohtasesti kuuluu todella hyvää. Tässä parin viime päivän aikana on uusi lääkitys alkanut vaikuttamaan todella hyvin, mun unentarve on vähentynyt ja jaksan silti mennä ja tehdä ja elää! Yksinkertaisesti sanottuna siis tuntuu hyvältä ja menee hyvin. AMKista viikon vapaa tekee hyvää ja ehkä jaksan jopa siellä koulunpenkillä nyt loman jälkeen kun on lääkitys pitkästä aikaa kohorillaan! Stressi on poissa ja olo on rentoutunut. Ja mua aivan ärsyttää, kun mulla meinaa loppua tekeminen, niin IRL kun Isengardissakin. Sitäkin sivua voi päivittää vain tiettyyn pisteeseen asti… :D

Mitäpä tänne suunnalle? Kertokaahan kaikin mokomin kuulumisia syksyn tiimoilta, onko syysloma suunnitelmia? Miten toi sivujen päivittely sujuu? Onko inspiraatitoa? Halloween suunnitelmia? Kertokaa kaikki!

Hyvää syksyn (tosi pitkän sellasen) jatkoja! <3

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

14.10.2018 16:14
Moikka! Kiinnostaisiko teitä lähteä linkinvaihtoon perhosefektin kanssa? :)

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

11.10.2018 20:24
Hei linkinvaihtolainen!

Tulinpa tännekin toivottelemaan tunnelmallista syksyä (ja mukavaa Spooktoberia) linkkarikirjeen merkeissä.
(Kyllä, olen vielä elossa ja hengissä ja kirjoitan täysin palkein, vaikka usein minua ei I Wonderlandin ulkopuolella näykään)

Niin, syksy on omalta osaltani edennyt oikein mukavasti ainakin tähän asti. Kylmyys hiukan yllätti, mutta siinäpä vain enemmän syytä pysyä neljän seinän sisällä kynttilöiden ympäröimänä tietokoneen/puhelimen/kirjojen ääressä. Toinen lukiovuosi on pyörähtänyt liikkeelle ja itsellä varsinainen opiskelu on alkanut vasta nyt - mikä on samaan aikaan todella mukavaa ja samaan aikaan tuntuu siltä kuin hakkaisin päätäni seinään lakkaamatta. Mutta itsepä olen valinnut millä tasolla kärsin, joten tässäkin huomattakoon, etten valita (paljon).

I Wonderlandissa on nyt parin kuukauden sisällä ollut aktiivisempaa kuin siellä on ollut sen koko kahden elinvuoden aikana, ainakin minun osaltani, sillä tartuin kesällä vuoden pituista kirjoitushaastetta sarvista ja olen paininut sen kimpussa sitten siitä lähtien. Täytyy sanoa, että nautin siitä, että saan/joudun kirjoittamaan lähes päivittäin jotakin, sillä se pitää sormet ja mielikuvituksen notkeina ja toivottavasti haasteen lakattua tukee muitakin kirjoitelmiani siten, että olenkin oppinut jo aktiiviseksi kirjoittajaksi ja käyn siellä joka päivä jotakin kirjoittamassa. (Aina saa toivoa.)

Muitten tarinoitten parissa olen tehnyt myös töitä, joskin hiukan hitaammalla tahdilla. Uudistin Kylmän Veren Kaupunki- jatkotarinan julkaistuja lukuja paremmiksi, joten jos kylmäveriset salamurhaajat paranromaalihtavassa nykymaailmassa kiinnostavat, kannattaa käydä tsekkaamassa! (Niin, ja kai minun pitäisi mainostaa kirjoitushaastettakin, mutta jos ylipäätään vaivaudutte vilkaisemaan I Wonderlandiin, olen jo onnellinen.)

Okei, ehkä en halua tehdä tästä linkkarikirjeestä niiin pitkää, että kestää taas puolitoista vuotta ennen kuin minulla on jotakin uutta kerrottavaa. Mutta I Wonderlandiin saa ilman muuta tulla täältäkin kertomaan kuulumisia ja lisäämään hiukan sivustojenvälistä dialogia :D Kuulisin mielelläni, miten muilla menee, että saan hiukan perspektiivä oman pikku kuplani ulkopuoleltakin ;)

Terv. Ai

P.S. Selasin hieman tarinoita ja päädyin lukemaan Henkien Poikien prologin ja kiinnostuin välittömästi... Minulle saa ilmoittaa, kun siihen tulee jotakin uutta ja täytyypä itsekin aktiivistua vierailemaan täällä useammin ja lukemaan muitakin juttuja!

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

03.10.2018 14:33
Hei, miten olisi linkinvaihto Tarinaköynnöksen kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos :).

- Pelkotuoksu ja Tuhkatassu, Tarinaköynnöksen ylläpitäjät

Vastaus:

Sopii toki. Vastailenpa vielä sinnekin c:
~ Akit4 ~ 4.10.

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

02.10.2018 21:30
Hejsan! Tulin pitkästä aikaa piipahtamaan ja katsomaan mitä tänne kuuluu. Luin sun blogista, että sulla on writer's block. :( Harmi juttu, en tiedä miten auttaa. Itse pääsen writer's blockista yli vaan sillä, että alan väkisin kirjoittamaan ja ennen kuin huomaankaan, tekstiä syntyy kuin itsestään! Ei taida kylläkään kaikilla toimia..

Tulen taas kun koulultani ehdin tutkiskelemaan tuota kirjoitukset osiota vähän tarkemmin ja tottakai stalkkeroimaan blogia! :D

Vastaus:

Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla tuota itsekin :D Itselläni kun on vähän paha tapa luovuttaa kirjoittamisen kanssa lähes heti, jos se ei sujukaan, joten pitääpä alkaa vaan yrittämään.

Ja kiva, jos satut vielä uudestaan vierailulle :D
~ Akit4 ~ 4.10.

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

26.09.2018 17:32
Tulee vähän myöhässä tää vastaus, mut linkinvaihto käy. :D

Vastaus:

Jees :D Lisään linkin
~ Akit4 ~ 27.9.

Nimi: Hiekkamyrsky

09.09.2018 19:39
Hei!
Ihana ulkka <3

Vastaus:

Kiitos kehuista c: Ulkasta suuri kunnia ja kiitos kuuluu tietysti myös Razebackille Viimakourasta!
~ Akit4 ~ 14.9.

Nimi: Danella
Kotisivut: http://kierrevihkonen.suntuubi.com/

25.08.2018 16:24
Oi, täällähän on sievät sivut, kävisikö linkinvaihto? :)

Vastaus:

Käy toki c: Tulen vielä vastailemaan sinnekin
~ Akit4 ~ 31.8.

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

03.08.2018 18:48
Hej ja ihanaa elokuuta!

Lähdin kirjoittamaan tätä linkkarikirjettä, koska edellisesti on jo sen verran aikaa, että koin uuden tilannepäivityksen tarpeelliseksi. Ensiksi Isengardin kuulumiset.

Sivuilla menee hyvin. En välttämättä kirjaudu joka päivä sivuille, mutta käyn kyllä kyyläämässä vieraskirjaa. Kirjoitan jatkoa tarinalleni aina kun vain suinkin kykenen. Muutenkin Isengardissa on mukavasti sisältöä tällä hetkellä, on runoja ja novelleja ja tarinoita ja yksi piirustuskin siellä komeilee. Olen aika ylpeä siitä, että olen saanut niin paljon sisältöä sinne.

Mitäpäs minulle? Kesä lähenee loppuaan ja munki pitää palata takaisin koulunpenkille kolmen vuoden tauon jälkeen! Vähän saattaa jännittää. Vietin heinäkuussa neljä päivää roadtripillä Suomesta Latviaan, siellä telttailua parisen päivää ja takaisin Suomeen. Oli hieno kokemus! Ja auto selvisi reissusta eikä jättänyt meitä välille. :'D Nyt olisi tiedossa parhaan ystäväni äidin viiskymppiset ja sitten koittaakin pian päivä jolloin päsee ottamaan taas uuden tatuoinnin. Onhan tässä vielä äksöniä jäljellä kesälle.

No, lopettelen nyt tältä erää. Olisi kiva kuulla kuulumisia myös täältä suunnasta. Hyvää loppukesää! <3

Lakritsipiippu

Vastaus:

Ihan hävettää ilmaantua lukemaan nämä kuulumiset vasta näin myöhään, mutta ei ole oikein ollut aikaa tälle sivustolle.
Kiva kuitenkin kuulla, että Isengardilla menee hyvin c: Tulenpa vielä sinne vastavierailulle.

~ Akit4 ~ 31.8.

Nimi: x
Kotisivut: http://paranormalia.suntuubi.com/

30.07.2018 21:27
Hei!
Tulin sanomaan, että linkinvaihto onnistuu. :)

Vastaus:

Hienoa c:
Lisään linkkinne

~ Akit4

Nimi: Netra

22.07.2018 22:04
Voi hitsi, miten mielenkiintoisilta nuo tarinat vaikuttavat noiden pienten kuvausten perusteella! En osaa edes nimetä yhtä lempparia, koska kaikki vaikuttivat niin hyviltä. jään odottelemaan, että pääsen lukemaan jotakin niistä :)

Vastaus:

Kiitos kehuista! c:
Toivottavasti saisin pian itseäni niskasta kiinni niin, että saisin kirjoiteltua edes joitain noista tarinoista xd Yritän kuitenkin saada jotain aikaiseksi mahd. pian
~ Akit4

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

22.07.2018 11:58
HEi! Kävisikö linkinvaihto Uuden Aamun kanssa? Vastaus meidän vieraskirjaamme, kiitos. ^^

Vastaus:

Käy toki c:
Tulen vielä sinnekin ilmoittamaan asiasta ->
~ Akit4

Nimi: Lukutoukka

21.07.2018 22:43
Hei!
Vaikuttaa hienolta sivulta, tosin olisi kiva jos täällä olisi blogi :).
Hyvää päivän/aamun/illan/yön jatkoa!
Ps: Tuo Lumivalkea vaikuttaa mielenkiintoiselta :).

Vastaus:

Kiitos kehuista c: Toivottavasti saisin pian tuota Lumivalkeaakin päiviteltyä :D
Ja olen kyllä miettinyt blogin tekemistä tänne, mutta se on vielä jäänyt vain ideatasolle siitä syystä, etten ole koskaan minkään sortin blogia pitänyt. Saa tosin nähdä, jos vielä jossain vaiheessa saisinkin aikaiseksi tehdä tänne sen blogin :D
~ Akit4

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

16.07.2018 14:38
Hei! Kyselit linkinvaihtoa Isengardin kanssa ja tulin kertomaan, että kyllä se passaa. :) Linkittelen Paperiviillon samantien!

Vastaus:

Hienoa! Lisäilen itsekin linkkinne c:
~ Akit4

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

15.07.2018 16:49
Heippa, ehdottamasi linkinvaihto sopii hyvin! :) Lisäilinkin jo Paperiviillon linkin~

Vastaus:

Hienoa c: Lisäilen itsekin linkkinne nyt
~ Akit4

Nimi: Shadowhunter
Kotisivut: http://ruskahallan.suntuubi.com/

15.07.2018 14:48
Hei!
Linkinvaihto sopii ilomielin! :) Tulen tekstejäsi vielä paremmalla ajalla silmäilemään :)

Vastaus:

Lisäilen linkin heti c:
~ Akit4

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

15.07.2018 14:14
Linkinvaihto sopii! Ja täytyypä tulla vilkaisemaan joskus näitä tekstejä tarkemmin :)

Vastaus:

Kiva c: Lisäilen linkin heti
~ Akit4

Light Red Pointer

Tekstit © Akit4
©2018 Paperiviilto - suntuubi.com