Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Mainostaminen omaan vieraskirjaansa, joka löytyy tästä.

 1  2  >

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Karamelli

29.08.2019 15:36
Ups, joo en osaa enää lukea

Nimi: Karamelli
Kotisivut: http://Cat1net.suntuubi. com/

29.08.2019 15:35
Olen yksi liittyneistä Forest with catsissa ja minun on lupa mainostaa heidän sivujaan

Forest with cats:
On soturikissat-aiheinen roolipeli sivusto, jossa jokainen voi luoda oman hahmonsa. Sivusto on aktiivinen ja omasta mielestäni hieno. Tähtiklaani valaiskoon polkusi tai Synkkä metsä ne pimentäköön!

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

09.08.2019 18:44
Hei! Siivoilen linkinvaihtolistaani ja täällä näyttää olleen pitkän aikaa hiljaista, joten poistan linkkinne listaltani. Jos sivut aktivoituvat taas tai muuttavat uuteen osoitteeseenj, I Wonderlandiin saa pistäytyä siitä ilmoittamaan!

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

01.08.2019 14:50
Hei! Uusi Aamu lopettaa. Kiitokset linkinvaihdosta kanssamme!

Nimi: Tarinaköynnöksen ylläpito
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

20.05.2019 20:10
Hei linkinvaihtaja!

Koska Suntuubi.com lopettaa, kuolee luultavasti Tarinaköynnöskin sen mukana. Jos ei, ilmoitamme uuden osoitteemme tänne vieraskirjaan.

~ Sivujemme linkin voi toistaiseksi poistaa linkinvaihtolistoilta!

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

06.05.2019 19:28

Hei! Suntuubin uppoamisen takia päätin jättää laivan ja ankkuroin I Wonderlandin tällä kertaa Weeblyn puolelle. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa (Ja sitten jos muutatte itsekin uuteen osoitteeseen) tulkaahan ilmoittamaan siitä uusien sivujen puolelle!

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

17.04.2019 07:09
Hei! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Kiitos listauksesta c: linkkailen Ensemblen heti

~ Akit4 ~ 18.4.

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

09.03.2019 08:56
Moi, linkkarikaveri!

Notkelma ja minä ollaan oltu taas vähän hiljaisemmassa vaiheessa, kun elämä on ollut yhtä hullunmyllyä työkiireiden, sairastelujen ja muiden menojen kanssa. Ja varsinkin nyt kevättä kohden työt vaan lisääntyvät, että saa taas nähdä miten paljon aikaa kirjoittamiselle jää.

Mä en nyt muuta aio tähän sanoa, kun mitään erikoista sanottavaa ei ole. Kunhan vaan ilmoittelen, että ollaan sivujen kanssa yhä mukana kuvioissa.

Toivottavasti sulle kuuluu hyvää ja odotat myös innolla tulevaa kesää ja lämpimämpiä päiviä!

♥: Tiuhti

Vastaus:

Harmi, että on tullu sairasteltua :c Mutta hiljaisuus sivujen osalta on enemmän kuin ymmärrettävää, ja kieltämättä syyllistyn itsekin tähän laittoman usein :'D
Kiitos kuitenkin linkkarikirjeestä, yritänpä tulla sinnekin vastailemaan.

~ Akit4 ~ 2.4.

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.02.2019 18:36
Hola, linkinvaihtolainen!

Jonkisen aikaa taitaa olla siitä, kun viimeksi linkkarikirjettä kirjoitin, mutta tässäpä kerron nyt parin viime kuukauden kuulumisia täältä I Wonderlandista :D

Vuosi on lähtenyt nopeasti ja hyvin käyntiin, sekä ruudun sisä-, että ulkopuolella. Koulun kanssa on edetty tasaista tahtia, ja vaikka työmäärä tästä vain epäilemättä kevättä kohti kasvaa, olen tähän mennessä onnistunut sen kanssa tasapainoilemaan tarpeeksi hyvin (ja jos jotakin lukiosta olen oppinut, niin sen, että 'tarpeeksi' on jo ihan riittävästi). Kesäsuunnitelmat on jo onneksi jokseenkin selvillä, joten niitä ei tarvitse stressata... Ja sen takia olenkin onnistunut keskittymään elämään päivä kerrallaan ja tuntuu siltä, että olen nyt siinä 'hyvässä paikassa'. Eli sitten kun tästä alamäki lähtee, niin saan toivottavasti mielenrauhaa siitä, että olen ainakin joskus elämässäni ollut jonkun aikaa onnellinen ja iloinen, ja ehkä vielä joku kaunis päivä niin saattaa uudestaankin tapahtua.

I Wonderlandissa olen onnistunut porskuttamaan tasaista tahtia eteenpäin. Usein kaikki kirjoitusenergia menee jo siihen, että kirjoitan päivän kirjoitushaasteeseen edes jotakin lyhyttä, mutta sentään saan kirjoitettua. Toivottavasti saan pidettyä samaa tahtia yllä vielä sitten kirjoitushaasteen loputtuakin, mutta ainakin tiedän sitten, että minulle on mahdollista oikeasti kirjoittaa lähes joka toinen päivä ja mikä jottei useamminkin. Enää pari kuukautta jäljellä, ja mitä vähemmäksi aika menee, sitä innokkaammin odotan, että se olisi jo ohi. Ehkä eniten siksi, että 95% ideoista ja inspiraatiosta suuntautuu kaikkeen muuhun paitsi kirjoitushaasteeseen, mutta taas panostuksesta ja kirjoituksesta 95% on pakko käyttää kirjoittamaan 182,5 päivän kirjoitushaastetta. Mutta nyt kun tämä alkuvuosikin on mennyt niin äkkiä, niin eiköhän se vapauskin kohta koita...

Paljon harmittaa myöskin se, että en ole ehtinyt muilla sivuilla käydä melkein ollenkaan katselemassa tai lueskelemassa mitään. Viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus, mutta toivottavasti tilaisuus koittaa pian siihenkin.

Mutta vaikka en tällaista pikaista kirjettä kauempaa ehdi täällä käväisemään, tulkaapa ihmeessä I Wonderlandin puolelle huikkaamaan omia lopputalven/alkukevään kuulumisianne!

Niitä odotellen ja mukavaa kevättä toivotellen,
Ai

Vastaus:

Hienoa, että olet saanut pidettyä I Wonderlandin aktiivisena c: kiitos myös linkkarikirjeestä, yritän tulla piakoin vastavierailulle.

~ Akit4 ~ 2.4.

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

22.02.2019 22:22
hei linkkari!

pyydän jälleen anteeksi hiljaisuutta, mutta koulukiireet ovat vieneet minut mennessään... loppu- ja alkuvuosi ovat muutenkin hulahtanut jotenkin aivan liian nopeasti – kohta on jo maaliskuu?! musta tuntuu, etten osaa ollenkaan elää hetkessä, minkä takia koulutöiden deadlinet ja kaiken maailman kissanristiäiset tuntuu menevän multa ihan ohi (tai sitten stressaamaan aivan liikaa).

olinpas kerrankin carpe diem -meiningillä liikenteessä, ja väsäsin perhosefektiin uuden ulkan ihan vaan koska teki mieli! siitä tuli melkoisen erilainen kun aikasemmin, mutta tykkään siitä! yheltä oon jo kuullut, että arial on "maailman kauhein fontti", mutta ite tykkään siitä. ku se on tolleen niin yksinkertainen. vähän niinku mä! :)

MUTTA on mulla muutakin ilmoitettavaa... mä nimittäin sain mun ekan novellin julkaistua! ei, se ei valitettavasti ole mun entinen projekti (josta aikaisemmassa linkkarikirjeessä puhuin), mutta sen lupaan julkaista kevään tullen. oon vaan ollut sen verran blockissa, että on ollut vaikea kirjottaa... en kuitenkaan enää – oon päässyt takasin vauhtiin!

siitä puheen ollen, mä oon vihdoin ja viimein päässyt eroon mun omituisesta writer's block -tilasta ja kroonisesta alemmuuskompleksista (jotenkin), koska mä oon alottanut taas kirjottamaan ja koodaamaan! teen projekteja lähinnä omaksi huviksi, mutta oon miettinyt jonkinlaisen portfolion tekemistä (jos joskus alkaisin tekemään web-suunnittelua ammatiksi?)

ei mulla oikeestaan sen enempää – kehotan vaan menemään lukemaan mun novellia (looking in the mirror) ja antamaan palautetta! se on tosi lyhyt ja jotenkin kauheen avonainen, mutta haluisin kuulla mitä mieltä ootte! :)

kevättä odotellen,
bam

Vastaus:

Kiitos linkkarikirjeestä! Tulenkin toivottavasti tekemään vastavierailun siellä kohtapuoliin, ja samalla voisinkin sitten lukea tuon novellisi c:

~ Akit4 ~ 2.4.

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

26.01.2019 20:00
Hei!

Valitettavasti joudun poistamaan teidät Isengardin linkkareista epäaktiivisuuden vuoksi, mutta sikälimikäli haluatte takaisin linkinvaihtoon jossain kohtaa, ottakaa toki yhteyttä! :)

Vastaus:

Linkinvaihdon jatkaminen Isengardin kanssa olisi tietenkin mahtavaa, mutta taitaa olla parempi odottaa, että onnistun oikeasti aktivoitumaan täällä ennen linkinvaihdon jatkamista. Muuten käy vielä niin, että Isengardin linkinvaihtolistalla on pian taas epäaktiivinen sivusto... Paperiviilto nimittäin. Lupaan kuitenkin edelleen jatkaa sivustosi tutkimista ja lueskelua, ja sitten joskus, jos(tai toivottavasti kun) Paperiviilto muuttuu taas aktiivisemmaksi, tulen ehdottamaan linkinvaihtoa uudestaan.

~ Akit4 ~ 16.2.

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.01.2019 20:51
Hei! Siivoan linkkarilistaa, joten sikälimikäli haluat jatkaa linkinvaihtoa Isenin kanssa, niin tulisitko ilmoittamaan itsestäsi Isenin vieraskirjaan 26.01.2019 mennessä? (:

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

10.01.2019 19:32
Linkkarikaverille.

Ennen kun alan höpöttämään itsestäni kysyn, mitä sinulle kuuluu? :-)

Notkelmasta: Notkelma on yhä samassa jamassa, missä se on ollut viimeiset kolme vuotta; ulkoasu vaihtuu vuodenaikoihin sopivaksi, joku tarinoista saa uuden luvun kerran kolmessa kuukaudessa ja niin pois päin. Päätin taas eilen tuunata sivun ulkonäköä silleen, että se toimii vielä keväämmälläkin. Ja Thomas-tarinaan ilmestyi tänään toinen luku, kolmas on vielä raakaversiona wattpadissa.

Minusta: Mulla menee muuten aika kivasti, mutta vaikea anemia vaivaa taas ja olo on siksi koko ajan tosi väsynyt. Oon viihtynyt täällä mun kodissa ja kissoista on ollut paljon iloa (on ne niin rakkaita ♥). Kamalasti en oo ehtinyt kirjoittelemaan, kun töiden jälkeen oon niin naatti, etten aina jaksa konetta avata. Öisin mä tosin jatkan Thomasia eteenpäin wattpadissa, julkaisematta mitään kuitenkaan, jolloin ei tarvii kuin kirjoittaa kaikki myöhemmin puhtaaksi.

Tuun sitten taas joskus uudestaan kertomaan, mitä mulle kuuluu ja semmoista. Kuulemisiin! :--)

ps. Jos mun wattpad-tili yhtään kiinnostaa, niin sitä voi tulla Notkelman puolella kysymään xD

Nimi: Shadowhunter
Kotisivut: http://ruskahallan.suntuubi.com/

13.12.2018 20:38
Hei linkinvaihtaja!

Hyvää joulua!
Kuten suurin osa varmaan huomasi, The Silent One oli motivaation puutteen vuoksi tauolla noin kuukauden verran ja nyt oli sellainen olo, että haluan taas kirjoittaa ja kokeilla, että jos nyt onnistuisi.
Olin päättänyt myös Silentin avatessani, että englanniksi en kirjoita. Kuitenkin kävi niin, että lisäsin pari lyhyttä kirjoitusta englanniksi sivuille ihan myös näin opintomielessä :D Sydän täynnä tulta- kirjasta on tullut vain yksi luku ja toista olen kirjoittanut ainakin sen pari kuukautta, tosin aika isojenkin taukojen kanssa. Sen kanssa menee vielä aikaa, mutta eiköhän lisää lukuja jossain vaiheessa ala vielä ilmaantua!

Oma elämä on ollut nyt aika hektistä aikaa, joka oli myös osasyy netistä vetäytymiselle. Koulu on vienyt kaiken energian, rästitehtävät ei oikein nappaa enkä koulussa ole aina jaksanut käydäkään.
Tän vuoden joulu ollaankin perheen kanssa ensimmäistä kertaa ihan jossain muualla kun kotona. Ollaan ensi viikon perjantaina menossa Saimaalle Holiday Club kylpylähotelliin majailemaan viikoksi ja joulukin sitten menee siellä. Ihan kiva olla muissa maisemissa, ehkä tekee hyvääkin tämän hetkiselle mielenterveydelle :D

Pitkää en nyt jaksa raapustaa, eikä tänne suuntaan oikein tällä hetkellä muuta kuulukaan. Mutta meistä kuullaan vielä, Silent ei ainakaan lopeta ihan vielä! :)
Hyvää joulun odotusta sinne ♥

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

05.12.2018 10:16
Joulukuun linkkarikirje

Hejsan och trevligt december!

Ei, en aio kirjoittaa tätä linkkarikirjettä ruotsiksi, taidot loppuu kesken. Mutta hei, jälleen on aika linkkarikirjeelle, tällä kertaa saatte sen kuun alussa eikä keskivaiheilla! Uusia linkkareita on tullut sen verran paljon, että kaikki eivät ole edes vielä päässeet nauttimaan minun joka kuukauden linkkarikirjeistä! Mistähän sitä tällä kertaa aloittaisi?

Ensimmäiseksi meitsin täytyy varmaankin pyytää anteeksi, että en ole käynyt teidän linkkareiden sivuilla morottamassa tai lukenut sisältöä tai muutenkaan pitänyt pahemmin yhteyttä. Lupasin edellisessä linkkarikirjeessä tulla heti kun kerkeän, mutta toistaiseksi AMK ja Isengard on pitänyt mut sen verran kiireisenä, että ei puhettakaan kerkeämisestä olemaan sosiaalinen. Mutta vielä koittaa päivä, kun tulen aktiivisemmin häiriköimään!

Isengardin kuulumiset. Vaihdoin navigaatiosta linkkien nimet ja lisäsin tekstien sekaan kuvia vähän elävöittämään sivuja, joten tulkaa ihmeessä selaamaan sivuja (TIETOKONEELLA!!!) ja katsomaan miltä siellä nyt näyttää. Vähän enemmän teemaan sopiva, maybe. Keskeneräisiä kirjoja ovat tällä hetkellä ne samat kolme vanhaa, Ladonin puutarha, Metsän tytär ja Oletko lukinnut oven? sekä kaksi uutta fanfictionin tapaista, Areen tytär ja Rosalind Bates. Toinen on Percy Jackson -sarjaan perustuva ja toinen on Harry Potter -sarjaan perustuva. Areen tyttärestä on tullut prologi ja 1. luku, Rosalind Batesistä ei yhtään. Ladonin puutarha sai 18.11. uuden luvun (5. luku) jonka kirjoitti Ferii. Minun tehtäväni tällä hetkellä on kirjoittaa 6. luku ja se eteneekin kohtalaisesti eteenpäin. Myös Metsän tytärtä olen pyrkinyt kirjoittamaan eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. OLO? on ollut pienellä tauolla, sitä en ole työstänyt ollenkaan, mutta kyllä siihenkin uusi luku tulee kun vain suinkin saan sen kirjoitetuksi (ja löydän ne vihot missä on mun muistiinpanot…) Työstän myös uutta novellia, se on jouluaiheinen novelli näin joulukuun kunniaksi ja yritän saada sen valmiiksi mahd. pian että saadaan se sitten julkaistuksi Iseniin! Blogissa oli hiljaista pari viikkoa, mutta nyt olen taas yrittänyt postata sinne jotain tekstin tapaista. Tervetuloa tutustumaan sisältöön kun aikaa liikenee! ;)

Mitäpäs mulle? Väsymys meinaa iskeä kun AMK painaa päälle, mutta toistaiseksi olen suhteellisen hyvin enemmän tai vähemmän kunnialla selvinnyt kaikista tehtävistä deadlinejen rajoissa. Nyt kun kirjoitan tätä olen luennolla ja quite frankly ihmettelen, että olen edelleen (enemmän tai vähemmän) kartalla tästä koulusta kun revin ajan Isenin päivittämiseen luennoilta. Hupsista keikkaa! Lääkitys on ok, koulu vain saa olon väsyneeksi, mutta kyllä mä pärjään. Lähden joululomalla Lappiin kahdeksi viikoksi ja tulen loppiaisena takaisin. Tammikuussa on (taas) uusi tatuointiaika, korjautan vanhoja tautointeja ja tatuoin vasemman käden sormet! Ja sitten tammikuun loppupuolella lähden Tukholmaan laivalla, juodaan kaksi päivää laivalla ja sitten käydään siinä välissä Tukholmassa pyörimässä (joko humalassa tai laskuhumalassa tai krapulassa) ja morjestamassa mun Ruotsissa asuvaa kaveria. Toivottavasti ei myöhästytä laivasta, se oliskin kivaa (ja ihan mun tuuria). Siinä mun tulevaisuuden suunnitelmat pari kuukautta eteenpäin. Paljon rahanmenoa tiedossa, onneksi opiskelijat on tunnetusti rikkaita ku mitkä!

Nyt mun on pakko lopetella tämä linkkarikirje, tää luento muuttu just todella mielenkiintoiseksi (rakastuin meidän vierailevaan luennoijaan) joten pistän nyt kaiken keskittymiseni häneen! Mukavaa joulun odotusta, palaillaan taas!

Farewell, Lakritsipiippu

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

10.11.2018 17:46
Piti tulla heti lukemaan Henkien Poikia, kun näin viestin (vaikka oisikin pitänyt itse jäädä kirjoittamaan).
Oli kiva päästä enemmän sisälle tuohon maailmaan, josta muuten tykkään. Olit taitavasti osannut ujuttaa uskonnon arkielämään ja tykkäsin siitä, miten realistisesti kirjoitit Avan hahmoa (lasten kirjoittaminen voi olla joskus vaikeaa).

Ainoa hieman negatiivinen palaute on ehkä se, kun jossain vaiheessa (Olisiko ollut se iltakohtaus, jossa Peter kertoi Averylle sodasta) käytit Averystä sanaa 'nuorikko', mutta se ei tarkoita nuorta poikaa (mitä oletan että tarkoitit) vaan nuorta vaimoa. Sori grammarnatseiluni, mutta ajattelin vain että haluat ehkä tietää ja korjata sen ;P

Jään odottamaan seuraavaa lukua ja tutustumaan lisää siihen maailmaan, varsinkin maagikkoihin :D Eli I Wonderlandiin saa tulla kertomaan edistymisestä, ellen itse ehdi tänne ensiksi.

Vastaus:

Hei kiva että päädyit tulemaan lukemaan sen :D Ja vielä mukavampaa, että jätit vielä kommenttiakin, tiedänpähän tehneeni ainakin jotain oikein. Ja mitä tuohon nuorikkoon tulee, käynpi vaihtamassa sen johonkin muuuhun xD

Lupailen tulla lukemaan sinunkin sivujesi sisältöä, heti kunhan saan taas aikaa paneutua niihin.

~ Akit4 ~ 10.11.

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

28.10.2018 11:40
Kävin katsomassa sun tarinan alkuja ja sain väristyksiä Murtuneen kaupungin prologista. Vaikka en suoranaisesta kauhusta pidäkään, jokin osa minusta silti haluaa aina mennä sille pimeälle puolelle, jonka pelottavuudessa itsessään on jo jotakin houkuttelevaa. Keksejä siellä ei ainakaan ole, mutta murhaa ja verenvuodatusta senkin edestä ja ihme kyllä se kiinnostaa ainakin minua (teoreettisesti, täytyy aina koettaa vakuuttaa muita ihmisiä siitä, etten ole täysin järjiltäni, ainakaan vielä). Eli odotan nyt sekä Henkien Poikia että Murtunutta kaupunkia kunnolla eteneväksi, ja periaatteessa ihan mitä tahansa muutakin, mitä olet tuonne kirjoittanut, sillä holy damn sinä osaat kirjoittaa ainakin houkuttelevia esittelyjä tarinoihisi!

Luin myös sun blogista sun writer's blockista ja saat kyllä mun myötätunnon täysin. Ymmärrän hyvin itsekritiikkiä ja se tulee mullekin aina välillä esteeksi. Oon itekkin käyny sitä nyt vähän läpi ja päätyny ite siihen, että koetan kirjoittaa mahdollisimman paljon vaan sellaista, joka tuo itselle nautintoa. Eli dumpata se sisäinen kriitikko, joka sanoo ettei tämä ole tarpeeksi hyvää nettiin laitettavaksi, suoraan roskikseen ja antaa sen kirjoituskipinän taas saada hieman happea.
Eli älä välitä muiden odotuksista liikaa, minunkaan. Odotan kyllä innolla sun tarinoita ja haluan lukea niitä ja jos se odotus inspiroi, niin hyvä - mutta jos se vaan ahdistaa ja tuo lisää paineita sun kirjotukselle, niin koeta sitten olla välittämättä siitä liikaa. Minä kyllä olen tyytyväinen mihin vain, niin kauan kun kirjottajat saa rauhassa kirjottaa :)

Vastaus:

Kiva kuulla, että tuo Murtuneen kaupunginkin prologi on edes jollain tasolla onnistunut, vaikka itse en tunne olevani siihen täysin tyytyväinen. Noh, ehkä pitää vain sinun sanojesi mukaan dumpata se itsekriittisyys ja antaa itselle anteeksi, vaikkei aina tulisikaan mitään priimaa tekstiä :D
Ja mukavaa, että tarinoilleni odotetaan jatkoa, siitä saa näköjään aina buustia kirjoittamiseen. Kritiikkiäkin saa aina antaa, osaanpahan sitten kehittää itseäni.

Todennäköisesti saan Henkien Pojille toisen luvun jo tässä parin päivän sisään tänne luettavaksi, kunhan olen vielä tarkistellut mahdolliset virheet. Olen nimittäin huomannut sitä kirjoittaessani, että koska se sijoittuu minun omaan fantasiamaailmaani, on tarinaa helpompi kirjoittaa ja tunnen itseni vapautuneemmaksi. Kukaan kun ei tässä tapauksessa voi tulla sanomaan minulle, että jokin asia olisi kuvailtu väärin, tai tämä ja tämä juttu ei sovi mukaan :D Minun maailma, minun säännöt xD

~ Akit4 ~ 28.10.

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

17.10.2018 19:08
Heippa linkinvaihtaja!

Notkelma on nyt kunnolla alkanut heräillä pitkästä horroksestaan, ja oonkin saanut kahteen tarinaan (Thomas sekä Maailman valtiaat) prologit julkaistua! Inspiraatio on ollut hukassa vähemmän ja enemmän, joten tekstit ovat mitä ovat, mutta olkoot! Kommentteja saa tulla jättämään vieraskirjaan, kuuntelen kyllä jos teillä on mainittavaa tai moitittavaa, ihan millaisia ajatuksia tahansa.

Mun oma elämä on lähtenyt ylämäkeä ylöspäin, sain puolentoista vuoden pitkän hakemisen jälkeen vihdoinkin töitä, palkka on älyttömän hyvä ja mulla on kivat koiratyökaverit. :) Oon viime aikoina käynyt paljon valokuvaamassa ja nähnyt kavereita, joten elämässä kaikki hyvin!

Seuraavaksi suunnitelmissa kissavahtikeikka, kahden tatuoinnin otto ja Thomas-tarinan kirjoittelua. Ja töitä, tietty. Ja viikonloppuna halloween juttuja siskon kanssa!

Mahtavaa syksyä, vielä kun saamme siitä nauttia! On ehdottomasti paras vuodenaika, upeine ruskanväreineen ja sumuisine aamuineen. <3

- Tiuhti

Vastaus:

Kiva kuulla, että sinullakin menee hyvin c: Tällaisia kuulumisia on aina kiva saada. Tulenkin sitten pistäytymään vastavierailulla, kunhan on taas kunnolla aikaa.
~ Akit4 ~ 18.10.

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

17.10.2018 16:34
Kiva kuulla, että annoin hieman inspiraatiota! Tuli heti hyped up-fiilis ku muistutit siitä ;D

Tsemppiä muitten tarinoitten kanssa pakertamiseen ja autokouluunkin. Itsekin voisin periaatteessa autokorttia jo kokeilla hankkia, mutta laiskuus on ehtinyt väliin - pitäis hankkia rahaa, pitäis hankkia motivaatiota, pitäis hankkia aikaa siihen... eli se siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

Ja itsekin mietin, että syyslomalla olisi hyvä aika mennä muitten tarinoita lukemaan :)

-Ai

(Vastasin tämän omaan vieraskirjaan, mutta ajattelin että jos laitan tännekin niin sen parempi)

Vastaus:

Samaisista syistä minullakin on venynyt tämä autokoulu tänne asti :'D mutta noh, eipä sillä ole edes kiire ollutkaan.
~ Akit4 ~ 18.10.

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com/?cat=67&lang=fi&id=206

17.10.2018 10:05
Hei!

Haastoin sut tekemään oman version bamin luomasta 42 questions postauksesta. Vilkaise sivuni linkin kautta kysymykset ja tule ihmeessä ilmottelemaan meikäläiselle, kun vastailet, niin löydän lukemaan.

Hyvää syksyä!

Vastaus:

Kiitos haasteesta, otan sen mielelläni vastaan :D
~ Akit4 ~ 17.10.

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

16.10.2018 23:18
hei linkinvaihtaja! päätin olla reipas ja tulla kertomaan kuulumisia, vaikka paljoa juoruttavaa en oikeen ookaan keksinyt.

aloitin tosiaan syyskuussa kirjottamaan vähän laajemmin blogia, ja se on lähtenyt ihan kivasti käyntiin, vaikka haenkin vielä aiheita postauksiin, ja opettelen kirjoittamaan tollasta "henkilökohtasempaa" tekstiä. sanotaan, että se toimii mulle sellasena kanavasysteeminä, jonne saan purettua kaikkea mitä tekee mieli kertoa! ja tykkään kirjottaa niitä näitä.

liian henk.kohtaseksi en tässä kirjeessä mene, mut jos kiinnostaa kuulla mun elämästä niin suosittelen blogin tarkkailua viikoittain! kirjottelen muutamia kertoja viikossa – miten ikinä ehdinkään.

suurin uutinen mulla on se, että oon aloittanut kirjottamaan jotain! kyseessä on englanninkielinen novelli, josta lisää mun uusimmassa blogipostauksessa (16.10.2018). writer's blockia kärsineenä on vaikea sanoa mitään tuotoksen laadusta, mutta mainittakoon, että mä yritän. ja jos jotain tältä elämältä oon oppinut, niin sen, että yrittänyttä ei laiteta x)

ihanaa syksyn jatkoa (ja spookya halloweenia!)
ensi kertaan,
bam

Vastaus:

Jee! Lisää kuulumisia muilta :D Tulen vielä vastavierailulle, kunhan löydän sopivasti aikaa.
~ Akit4 ~ 18.10.

Nimi: Helena
Kotisivut: http://sawyer.suntuubi.com/

16.10.2018 20:47
Hei! Tuttuihin törmää roolipelien ulkopuolellakin. :'D Täytyy Paperiviiltoa palata tutkimaan vielä paremmin, kun ajankohta on parempi (toisin sanoen en suurinpiirtein nuoku työtuolissani). Kävisikö linkinvaihto Bulletproofin kanssa? :)

Vastaus:

Oo kiva nähdä sinutkin täällä pyörimässä :D Linkinvaihto käy hyvin, tulen vielä vastaamaan sinunkin sivuillesi.
~ Akit4 ~ 16.10.

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

15.10.2018 13:26
Moro linkinvaihtaja ja hyvää ihanaa pitkää kaunista syksyä!

Lähin kirjoittelemaan tätä linkkarikirjettä kun edellisestä kerrasta on kulunut jo useampi kuukausi (muistaakseni???) ja paljon on tapahtunut.

Aloitetaanpa vaikka Isenin kuulumisista. Olen ollut super aktiivinen siellä, postaillut blogiin paljon (lähinnä Potter-teemaisia postauksia, esim. top 3 kirjat, leffat, hahmot jne…) ja oon mä tarinoitakin saanut päiviteltyä. Ladonin puutarhaan ollaan saatu värkättyä neljä lukua, Oletko lukinnut oven? -tarinaan on ilmestynyt kaksi lukua ja Poika joka rakastui -tarina on valmis (älkää lukeko, se on baska…). Metsän tyttären toinen luku on työn alla, mutta se edistyy hitaasti mutta varmasti. Yksi uusi runo löytyy sekä oma henk.kohtanen suosikkini, eli uusi novelli nimeltään Uppoamaton Sam, josta toivoisin mielelläni palautetta! :) Blogin puolella on siis ollut aktiivista, ihanasti jengi kommentoi postauksiin ja se piristää aina mun päivää huomattavasti. Vieraskirjan puolella on vähän hiljaisempaa ja toivon, että se siitä aktivoituu ja saisin enemmän palautetta teksteistä niin tietäisi mitä mieltä jengi on tarinoista/novelleista/runoista. Mutta ymmärrän kyllä sen, että kaikilla on omat kiireensä, eikä aina kerkeä paneutumaan toisten teksteihin niin hyvin saati jättää palautetta.

Olen muutamalla sivulla yrittänyt aktiivisesti lukea ja käydä, mutta en ole kerennyt läheskään kaikkien linkinvaihtajien sivuille lukemaan ja perehtymään sivujen sisältöön. Haluaisin kyllä, mutta kun ei kerkeä niin ei kerkeä. Mutta mä lupaan ja vannon tulla jokaisen sivuille joku päivä perehtymään sisältöön ja kommentoimaan muuten vain vieraskirjaan! Nythän olisi syysloma niin saattaisin löytää aikaakin siihen… ;p

Mulla henk.kohtasesti kuuluu todella hyvää. Tässä parin viime päivän aikana on uusi lääkitys alkanut vaikuttamaan todella hyvin, mun unentarve on vähentynyt ja jaksan silti mennä ja tehdä ja elää! Yksinkertaisesti sanottuna siis tuntuu hyvältä ja menee hyvin. AMKista viikon vapaa tekee hyvää ja ehkä jaksan jopa siellä koulunpenkillä nyt loman jälkeen kun on lääkitys pitkästä aikaa kohorillaan! Stressi on poissa ja olo on rentoutunut. Ja mua aivan ärsyttää, kun mulla meinaa loppua tekeminen, niin IRL kun Isengardissakin. Sitäkin sivua voi päivittää vain tiettyyn pisteeseen asti… :D

Mitäpä tänne suunnalle? Kertokaahan kaikin mokomin kuulumisia syksyn tiimoilta, onko syysloma suunnitelmia? Miten toi sivujen päivittely sujuu? Onko inspiraatitoa? Halloween suunnitelmia? Kertokaa kaikki!

Hyvää syksyn (tosi pitkän sellasen) jatkoja! <3

Vastaus:

Kiva saada taas sieltä suunnalta kuulumisia! Tulen sinne nyt vastavierailulle.
~ Akit4 ~ 16.10.

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

14.10.2018 16:14
Moikka! Kiinnostaisiko teitä lähteä linkinvaihtoon perhosefektin kanssa? :)

Vastaus:

Toki c: Vastailen vielä sinne sinunkin sivuillesi
~ Akit4 ~ 16.10.

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

11.10.2018 20:24
Hei linkinvaihtolainen!

Tulinpa tännekin toivottelemaan tunnelmallista syksyä (ja mukavaa Spooktoberia) linkkarikirjeen merkeissä.
(Kyllä, olen vielä elossa ja hengissä ja kirjoitan täysin palkein, vaikka usein minua ei I Wonderlandin ulkopuolella näykään)

Niin, syksy on omalta osaltani edennyt oikein mukavasti ainakin tähän asti. Kylmyys hiukan yllätti, mutta siinäpä vain enemmän syytä pysyä neljän seinän sisällä kynttilöiden ympäröimänä tietokoneen/puhelimen/kirjojen ääressä. Toinen lukiovuosi on pyörähtänyt liikkeelle ja itsellä varsinainen opiskelu on alkanut vasta nyt - mikä on samaan aikaan todella mukavaa ja samaan aikaan tuntuu siltä kuin hakkaisin päätäni seinään lakkaamatta. Mutta itsepä olen valinnut millä tasolla kärsin, joten tässäkin huomattakoon, etten valita (paljon).

I Wonderlandissa on nyt parin kuukauden sisällä ollut aktiivisempaa kuin siellä on ollut sen koko kahden elinvuoden aikana, ainakin minun osaltani, sillä tartuin kesällä vuoden pituista kirjoitushaastetta sarvista ja olen paininut sen kimpussa sitten siitä lähtien. Täytyy sanoa, että nautin siitä, että saan/joudun kirjoittamaan lähes päivittäin jotakin, sillä se pitää sormet ja mielikuvituksen notkeina ja toivottavasti haasteen lakattua tukee muitakin kirjoitelmiani siten, että olenkin oppinut jo aktiiviseksi kirjoittajaksi ja käyn siellä joka päivä jotakin kirjoittamassa. (Aina saa toivoa.)

Muitten tarinoitten parissa olen tehnyt myös töitä, joskin hiukan hitaammalla tahdilla. Uudistin Kylmän Veren Kaupunki- jatkotarinan julkaistuja lukuja paremmiksi, joten jos kylmäveriset salamurhaajat paranromaalihtavassa nykymaailmassa kiinnostavat, kannattaa käydä tsekkaamassa! (Niin, ja kai minun pitäisi mainostaa kirjoitushaastettakin, mutta jos ylipäätään vaivaudutte vilkaisemaan I Wonderlandiin, olen jo onnellinen.)

Okei, ehkä en halua tehdä tästä linkkarikirjeestä niiin pitkää, että kestää taas puolitoista vuotta ennen kuin minulla on jotakin uutta kerrottavaa. Mutta I Wonderlandiin saa ilman muuta tulla täältäkin kertomaan kuulumisia ja lisäämään hiukan sivustojenvälistä dialogia :D Kuulisin mielelläni, miten muilla menee, että saan hiukan perspektiivä oman pikku kuplani ulkopuoleltakin ;)

Terv. Ai

P.S. Selasin hieman tarinoita ja päädyin lukemaan Henkien Poikien prologin ja kiinnostuin välittömästi... Minulle saa ilmoittaa, kun siihen tulee jotakin uutta ja täytyypä itsekin aktiivistua vierailemaan täällä useammin ja lukemaan muitakin juttuja!

Vastaus:

Kiva saada näitä kuulumisia lueskeltavaksi c: Tulenkin nyt sinne vastavierailulle.
~ Akit4 ~ 16.10.

Light Red Pointer
Tekstit © Akit4
©2019 Paperiviilto - suntuubi.com