Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

Blogi

Vihdoinkin se on täällä. Blogi nimittäin.
Tänne minä, Akit4, pyrin muistaa jaksaa kirjoitella aika ajoin jotain liittyen tarinoiden etenemiseen, tai vaihtoehtoisesti niiden jumittamiseen. Saatan myös välillä tarinoita julkaistessani kirjoitella tänne esimerkiksi, mistä inspiraatio kyseiseen tarinaan tulee, mitä musiikkeja sitä kirjoittaessani kuuntelin ja niin edelleen.
Aktiivista kirjoittamista blogin puolella tuskin tulee olemaan, vaan sen sijaan kirjoitan aina silloin, kun itsestäni siltä tuntuu. Toivottavasti silloin sattuu myös olemaan jotain järkevää sanottavaakin, kun en ihan joka päivä käy täällä selittelemässä.

Kiinalainen omakuvani
15.04.2019 12:52 | Akit4

Viime lokakuun aikana tarina- ja personal sivustojen blogeissa kiersi 42 kysymyksen lista, johon monet vastailivat. Siitä innostuneena (sekä muutoin täysin onnettomana blogin kirjoittajana) päätinkin sitten koota uuden listan, joka voisi toivottavasti käydä tekemässä kierroksen eri sivustoilla tuon aiemman jalanjäljissä :D
Tarkoituksena olisi siis tehdä kiinalainen omakuva, jossa siis kuvaillaan itseään vastaamalla "Jos olisin..." tyyppisiin kysymyksiin. Vastausten ei siis tarvitse välttämättä olla esimerkiksi lempieläimesi, vaan jokin sellainen eläin, joka kuvaisi sinua itseäsi parhaiten, tai johon samaistut eniten. Millä tapaa nämä asiat sitten ketäkin kuvastaa, saa jokainen itse sen tulkita. Tai, voihan asiaa halutessaan myös itse selittääkin.

Netistä etsittyäni ja itsekin ideoituani päädyinkin sitten saamaan aikaan 25 asian pituisen listan, johon olen lisännyt omat vastaukseni. Haastan Ain I Wonderlandista tekemään tämän omakuvan seuraavaksi. Jokainen lukija voi toki vapaasti ottaa tämän listan itsekin käyttöönsä, vaikkei haastetta tulisikaan :D

Kiinalainen omakuvani:

1. Jos olisin eläin, olisin...
Peura. Säikky ja varautunut, silti utelias eläin. Lisäksi peura tunnetaan lempeydestään ja kiltteydestään.

2. Jos olisin väri, olisin...
Sininen. Rauhoittava väri ja sattumalta myös lempivärini. Olen monesti kuullut useiltakin henkilöiltä, että sininen on ihan selvästi värini, myös vaatteidenkin suhteen.

3. Jos olisin kasvi, olisin...
Lapinkuusio. Tätä kukkaa ei ihan mitkä tahansa pölyttäjät pääse hyödyntämään, eikä minunkaan sisintäni valitettavasta ole ihan helppoa avata. Lisäksi lapinkuusio elelee nimensä mukaisesti lapissa, melko karuissa oloissa siis, ja tässä asiasta enempää avautumatta ei minunkaan kasvuaikani ole ollut helppoa.

4. Jos olisin kirja, olisin...
Fantasiaromaani

5. Jos olisin ruoka, olisin...
Vaahtokarkki. Yhtä pehmoinen ja haliteltava :DD

6. Jos olisin mauste, olisin...
Sokeri

7. Jos olisin juoma, olisin...
Jokin makeahko, silti virkistävä ja kylmä hedelmämehu

8. Jos olisin fiktiivinen hahmo/olento, olisin...
Noita. Jostain syystä leikin aina lapsena noitia, ja lisäksi pienestä asti olen niitä piirrellytkin. Minulla on myös suuri lista luomiani noitahahmoja, joista olen kertoillut tarinoita sisaruksilleni. Joskus tein netistä löytämäni testinkin, jossa kerrotiin, kuka olin edellisessä elämässäni, ja vastaukseksi sain taikuutta harrastavan henkilön :D Nykyään ajattelen, että noidat taitavat kuvastaa itseäni siinä mielessä, että niiden taikakyvyt voisivat viitata omaan luovuuteeni :DD Tiedä sitten, ehkä minä olenkin oikeasti noita-akka.

9. Jos olisin vuodenaika, olisin...
Kevät. Kevättä pidetään "uuden syntymisen aikana", ja kaipa se yhdessä valon lisääntymisen kanssa toivottavasti ainakin kuvastaa minua tietyllä tapaa. Lisäksi keväällä ilmat vaihtelevat nopeastikin kylmästä lämpimämpään, liukkaasta loskaiseen tai kuivaan, ihan niin kuin minullakin tulee välillä mielialanvaihteluja.

10. Jos olisin vuorokaudenaika, olisin...
Varhainen, viileä aamu, aikaa ennen linnunlauluja.

11. Jos olisin rakennus, olisin...
Syrjäinen, vanha mökinkuvatus metsässä

12. Jos olisin huone, olisin...
Ullakko muistoja täynnä

13. Jos olisin huonekalu, olisin...
Keinutuoli tai kehto

14. Jos olisin esine/asia, olisin...
Sininen, kimmeltävä tähtipenaalini :D Paitsi että sininen kuvastaa minua värinä, rakastan myös piirtämistä, ja olen tähtiin kurkotteleva haaveilija.

15. Jos olisin luonnonpaikka, olisin...
Utuisen metsän metsäaukea kirkasvetisellä järvellä

16. Jos olisin taivaankappale/-ilmiö, olisin...
Meteoroidi / sateenkaari

17. Jos olisin kirjoitusfontti, olisin...
Comic Sans. Sitä joko vihaa tai rakastaa. Itse ainakin myönnän pitäväni sen sarjakuvamaisuudesta, mikä sekin tässä fontissa sopisi minuun :'D

18. Jos olisin soitin, olisin...
Jokin nokkahuilu

19. Jos olisin musiikkikappale, olisin...
Chisu - Yksinäisen keijun tarina

20. Jos olisin auto, olisin...
En ole autoihminen, joten en niistä hirveästi tiedä :D Sanotaan kuitenkin mututuntumalla että sellainen stereotyyppinen hippibussi, Volkswagen Samba Bus T1, kukilla :DDD

21. Jos olisin jokin muu kulkuväline, olisin...
Rollaattori. Luonteelleni omaisesti auttelen useinkin muita ihmisiä parhaani mukaan, ja rollaattorikinhan on luotu helpottamaan ihmisten liikkumista.

22. Jos olisin liikuntalaji, olisin...
Jooga

23. Jos olisin vaatekappale, olisin...
Vaalea, kepeä kesämekko kukkakuosilla

24. Jos olisin tyylikausi, olisin...
Rokokoo

25. Ja vielä lopuksi, jos voisin olla ihan mitä tai kuka tahansa, olisin...
Vettä. Lol. Pääsisin kulkemaan ihan minne itse tahtoisin, tuntisin merten pohjat ja kaikki siellä elelevät eliöt, ja olisin jopa tavannut dinosauruksetkin :D

 


Siinäpä nyt oli noita minun vastauksiani, toivottavasti oli tarpeeksi mielenkiintoisia luettavaksi ja joku sai niistä jotain irti. Jos joku muukin päättää tehdä tällaisen postauksen, tulkaa kertomaan, sillä käyn innolla lukemassa niitä.


( Päivitetty: 17.04.2019 08:27 )

 - Akit4 | Kommentit (1)KommentoiPillereitä ja ärräpäitä
16.02.2019 12:13 | Akit4

Ensinnäkin hyvää myöhäistä ystävänpäivää kaikille!
Oma ystävänpäiväni kului kotona siskonpoikaa hoitaessa, ja toisen pikkusiskoni vanhojentansseja seuratessa. Miten voikaan olla niin ylpeä ja iloinen nähdessään tutut kasvot siellä tanssivan prinssessameren seassa! Tuli ihan oma muutaman vuoden takainen prinsessapäiväni mieleen.
Mutta mitäpä teidän muiden ystävänpäivään? Tuliko penkkarikarkkeja päähän, vai kävikö joku muukin ihastelemassa tanssimekkoja? Vietittekö rauhaisaa koti-iltaa vai romanttisia treffejä?
 

Viime blogikirjoituksesta onkin taas kulunut aikaa. Mutta toisaalta paljon on tässä välissä ehtinyt tapahtuakin.
Aloitin useampi viikko sitten uuden mielialalääkityksen, ja lääkkeiden sivuoireet vetivät pään niin tyhjäksi ja jumiin, ettei kirjoittaminen olisi millään onnistunut. Nyt enimmät oireet ovat kuitenkin jo takana päin ja lääkkeiden hyödyt alkavat jo ottaa jalansijaa. Pikkuhiljaa pitäisi siis alkaa taas energiakin riittää paremmin sekä ihan arjen askareisiin kuin myös tälle sivustollekin. Koputan puuta.

Energian ja pään toimivuuden paranemisen olen huomannut myös esimerkiksi lisääntyvänä kirjoitusintona ja jatkuvana ideatulvana. Nyt onkin viime aikoina tullut suunniteltua Henkien Poikien maailmaa taas vähän enemmän. Sen verran siitä tosin on ollut haittaa, että välillä seuraavaa lukua kirjoittaessani harhaudunkin vain pohtimaan sitä maailmaa tarinan sijasta. Toisinaan mietinkin, onko mahdollista suunnitella fiktiivisestä maailmasta liian yksityiskohtaista? Jos jollakulla muullakin on itse suunnitellemansa fiktiivinen maailma, kuinka paljon te olette siihen panostaneet?

Itse nimittäin aloin kyseenalaistamaan oman panostukseni määrää siinä vaiheessa, kun eräs ilta tajusin käyttäväni liiaksikin aikaa (suomenkielisten)kirosanojen alkuperien selvittämiseen. Googlen hakuhistoriani täyttyi jos minkälaisista kirosanoista ja niitä käsittelevistä sivuista. Tutkimustyöni päätyttyä otin vielä käsiini kynän ja paperia, ja päästin kaiken mielikuvitukseni ja luovuuteni valloilleen keksiäkseni mahdollisimman pitkän listan oman maailmani ärräpäitä... Minun fantasiamaailmassani kun on ihan omanlaisensa uskonto, eikä siellä siksi pitäisi käytännössä tuntea suurinta osaa meidän kirosanoistamme. Tutkimukseni edetessä sain nimittäin tajuta, miten monet kirosanat ovatkaan peräisin Raamatusta tai muinaisuskonnoista.
Sekin täytyy myöntää, että tarinani nimissä olen päätynyt myös tekemään taustatyötä erilaisista kalenterijärjestelmistä ajatuksenani kehittää omanlaisensa myös Henkien Poikien maailmaan. Lisäksi olen päätynyt leikkimään viherpeukaloa ja tutustumaan kasvien ominaisuuksiin ja kasvuympäristöihin Henkien palvontarituaaleja varten. Ei varmaan yllätä, että olen tullut luoneeksi myös oman rahayksikkönikin.

Olen jostakin kuullut, että mitä enemmän yksityiskohtia fiktiiviseen maailmaan keksii, sitä elävämmältä se alkaa tuntua. Mutta meneeköhän tämä jo yli?

Noh, joka tapauksessa, olen jo ehtinyt käyttää aikaani kirosanojen keksimiseen, joten kaipa niitä täytyy myös hyödyntää. Sen sijaan näistä meidän käyttämistämme kirosanoista tarinaan taitaa loppujen lopuksi päätyä vain ulosteita tai ruumiinosia tarkoittavia sanoja. Taidankin käydä siis vaihtamassa Henkien Poikien varoituksista "sisältää rajua kielenkäyttöä" kohdan johonkin vähän lievempään ilmaisuun.
 

Enpä olisi osannut kuvitellakaan kirjoittavani joku päivä blogia kirosanoista. Minä kun itse en puhuessani kirosanoja käytä oikeastaan ollenkaan. Ehkä olen vain pumpulissa kasvatettu, eikä siksi ole koskaan tullut tavaksi. Tosin, tuskinpa siitä haittaa on.
Tästä kasvavasta kirjoitusinnosta johtuen toivon pääseväni pikkuhiljaa kiinni tämän sivoston aktiivisempaan ylläpitämiseen. Ehkä minun pitäisikin haastaa itseni käymään täällä vähintään kerran joka viikko? Heitelkäähän kommentteihin ideoita blogipostauksia varten, niin ehkä eksynkin sitten kirjoittelemaan tänne useamminkin!


 - Akit4 | KommentoiJoulukuu oli harmaa, vaikka oli lunta
01.01.2019 18:15 | Akit4

Hyvien joulujen ja uuden vuoden laittoman myöhäiset toivotukset kaikille, jotka tänne blogiin sattuu vielä eksymään!

Ihan ensiksi. Anteeksi. Vaikka en haluaisikaan tehdä tänne mitään hirveää avautumista, saatika muutenkaan pyöriskellä itsesäälissä, niin tässä taitaa kuitenkin nyt käydä juuri niin. Olo on hieman herkkä juuri nyt.
Ensialkuun pahoittelen epäaktiivista sivujen päivittelyä. Viime kirjautumiseni jälkeen olo ja jaksaminen on jälleen seilaillut sinne tänne, jotenka voimat ja kiinnostus eivät ole riittäneet tälle sivustolle niin hyvin kuin olisin toivonut. Se siitä aktiivisesta vieraskirjankin vilkuilusta sitten.
Vieraskirjasta puheenollen, kiitos linkinvaihtajille kuulumisista (ja hyvien joulujen toivotuksista), niitä on aina mukavaa lueskella. Juttu on kuitenkin nyt suoraan sanottuna niin, etten taida ainakaan tällä kertaa tehdä vastavierailuja teidän sivuillenne, vaikka ehdinkin jo muutamaan viestiin vastatessani vastavierailun luvata. Ei sillä, ettenkö haluaisi niin tehdä, mutta en vain yksinkertaisesti jaksa. Siksipä kerron edes hieman kuulumisia nyt tässä.

Ensiksi Paperiviillosta. Paperiiviiltoa en aio edelleenkään haudata, mutta jatkoa tarinoille ei ole luvassa vielä pitkään aikaan. Henkien Poikien kaksi seuraavaa lukua on kuitenkin jo hienosäätöjä vaille valmiita, mutta jopa se tuntuu tällä hetkellä liian suurelta tehtävältä viedä loppuun.

Itselläni ei hirveästi ole kuulumisia kerrottavanani. Joulu meni hyvin perheen seurassa, kunnes heti joulun jälkeen tulikin iso pudotus pohjamutiin. Sen enempää asiaa täällä netissä avaamatta perheeni joutui valitettavasti kohtaamaan yllättävän kriisin, josta ei ihan pian pääse yli. Siksi en siis lainkaan tiedä, milloin olen jälleen kunnossa ja valmiina jatkamaan kirjoittamista.
Onneksi kuitenkin edes tänään - näin edes aavistuksen piristävän uudenvuoden juhlinnan jälkeen- sattui hieman parempi päivä, mistä johtuen Paperiviiltoon nyt kirjauduinkin. Tuli vain sellainen olo, että jotain pitäisi saada taas aikaiseksi, olkoonkin se sitten vain tänne blogiin pitkästä aikaa kirjoittaminen. Täytyy kai vain toivoa, että tämä olisi nyt se ensiaskel kohti jälleen parempaa oloa ja tästä ikävästä tapahtumasta yli pääsemistä.

Ehkä tähän toiveikkaaseen toteamukseen olisikin hyvä lopettaa tältä kertaa sen enempää täällä enää voivottelematta. Vuosihan juuri vaihtui, joten saa vain nähdä, mitä vuodella 2019 onkaan annettavanaan. Tsemppiä myös kaikille muillekin, joilla ei tällä hetkellä ole helppoa, mistä tahansa se johtuukaan! Täytyy vain elää päivän kerrallaan, kyllähän näitä hieman parempiakin päiviä näköjään tulee vielä vastaan.

Ps. Anteeks. Tarkoitukseni ei ollut kerjätä sääliä, vaikka ehkä siltä kuulostikin.


( Päivitetty: 01.01.2019 19:22 )

 - Akit4 | Kommentit (2)KommentoiViimein päivittelyä
08.11.2018 18:34 | Akit4

Kylläpä olen itsestäni juuri nyt ylpeä, kun vihdoin ja viimein sain tungettua päähäni, että Henkien Poikien ensimmäinen luku on ihan okei ja siedettävä lukea, eikä sitä tarvi enää hienosäätää. Tästä johtuen se onkin nyt luettavissa täältä.
Muiden tarinoiden jatkosta en edelleenkään lupaile mitään, sillä toisin kuin aina suunnittelen, päädynkin todellisuudessa kerta toisensa jälkeen kirjoittelemaan Henkien Poikia. Noh, sentään jokin tarina jaksaa vielä inspiroida kirjoittamaan, joten kaipa se on vain positiivinen asia.

Henkien Poikia kirjoittaessani olen virittäytynyt tunnelmaan kuuntelemalla esimerkiksi Peter Crowley's Fantasy Dream ja BrunuhVille youtube kanavien musiikkia. Ihan vain omasta halustani päätin näitä tässä mainostaa ja suositella muillekin, sen verran olen näistä kanavista pitänyt.

 

Kiirettä on edelleen pitänyt, sillä paitsi että käyn viimein autokoulua, lähestyn samalla lukion loppua, minkä vuoksi kouluhommatkin vievät aikaa. Lisäksi pitäisi vielä suunnitella lukion jälkeistä aikaa vielä tarkemminkin. Niin, ja tämän kaiken päälle mielialani ja jaksamisenikin on heitellyt melko mallikkaasti sinne tänne, joten vaikka aikaa olisikin jokin päivä siunaantunut, en ole siitä huolimatta saanut aikaiseksi kirjoitella. Jos olen yrittänyt, on pääkoppa vain lyönyt tyhjää.
Onneksi Ai on kuitenkin enemmän tai vähemmän tarkoituksella autellut minua pahimmista writer's blockeista :D

Tässä taisikin olla kaikki kuulumiset, mitä voin tällä kertaa jakaa. Kunhan tämä lukio hellittää ja saan ajotunteja käytyä, voisin keskittyä lisää paitsi kirjoittamiseen, myös muiden tarinasivustojen sisällön lukemiseen. ja tätä muiden tarinoiden lukemistahan minä en ole jo luvattoman kauan suunnitellut ja jättänyt aina myöhemmäksi *köh*

Mutta sen kummempia enää jaarittelematta hyvää aamun/päivän/illan/yön jatkoa kaikille, jotka tänne asti lukivat :D


 - Akit4 | Kommentit (1)Kommentoi42 questions
17.10.2018 23:18 | Akit4

Unisiipi haastoi minut bamin aloittamaan haasteeseen, jossa tarkoituksena olisi vastailla 42 kysymykseen itsestään. Otinpa siis haasteen vastaan. Itse en taida kuitenkaan tällä kertaa haastaa ketään, vaikka ihan hauska haaste tämä onkin.

 

1. Onko sinut nimetty jonkin/jonkun tietyn mukaan?

Ei ole. Omaan melko yleisen nimen, josta vanhempani vain sattuivat pitämään.

2. Milloin olet viimeksi itkenyt?

Viimeksi eilen.

3. Kuinka monta lasta haluaisit hankkia?

Pidän lapsista, mutta en osaa nähdä itseäni äitinä, joten tällä hetkellä en yhtään. Jos niitä nyt sitten kuitenkin tulevaisuudessa tulisi, toivottavasti ei ainakaan kahta enempää.

4. Jos olisit joku muu, tahtoisitko olla ystävä itsesi kanssa?

Riippuu tietysti, kuka "joku muu" olisin, mutta rehellisesti sanottuna varmaan vain kiertäisin itseni mahdollisimman kaukaa.

5. Käytätkö paljon sarkasmia?

Melko paljon.

6. Mikä on ensimmäinen asia, mihin kiinnität huomiota ihmisessä?

Ujona persoonana koen tärkeimpänä "tarkistaa" ensimmäiseksi henkilön asenteen ja luonteenpiirteitä, jonka perusteella sitten henkilöstä riippuen annan itselleni luvan joko rentoutua tai sitten menenkin vain entistä pahemmin lukkoon...

7. Mikä on silmiesi väri?

Vihreä

8. Kauhuelokuvat vai onnelliset loput?

Kauhuelokuvat, vaikkakaan enää harvat kauhuelokuvat onnistuvat oikeasti pelottamaan minua. Vaikka minulla onkin tapana kiintyä hahmoihin, jos elokuva on hyvä, ovat traagiset tai surulliset loput silti usein mieleenpainuvampia ja enemmän tunteita herättäviä. Liekö sitten olenkin oikeasti hirveä ihminen, mutta aina onnellinen loppu ei välttämättä ole se paras.

9. Lempituoksusi?

Vadelma, tai muut makeat tuoksut

10. Mikä on kaukaisin paikka, missä olet ollut?

Aika surullista, mutta ihan vaan Ivalo. Suomesta en ole koskaan poistunut.

11. Onko sinulla erikoistaitoja?

Ei ainakaan mitään hyödyllisiä... Ainakin saan kielen torvelle, mitä ilmeisesti kaikki eivät voi tehdä, ja vielä parempaa, saan tehtyä siitä myös "apilan".

12. Missä olet syntynyt?

Oulussa. Enkä mää pelekää polliisia.

13. Mikä on horoskooppimerkkisi? Uskotko horoskooppeihin?

Vaaka. En usko, harvoin tulee horoskoopistani mitään lueskeltuakaan.

14. Onko sinulla harrastuksia?

Roolipelaaminen, tarinoiden kirjoittelu, lukeminen ja piirtäminen

15. Omistatko lemmikkejä?

Kaksi koiraa ja hamsterin

16. Onko sinulla sisaruksia?

Kyllä on, viisin kappalein. Isosisko, isoveli, kaksi pikkusiskoa ja pikkuveli

17. Mitä tahtoisit tehdä, kun olet vanhempi?

Jaa... Olisihan se kiva, jos pääsisi tätä luovuuttani ja mielikuvitustani käyttämään ammatissani. Kunhan vain olisi elämä hallinnassa, eikä ihan näin levällään kuin nyt.

18. Kuka oli ensimmäinen paras ystäväsi?

Sisarusten lisäksi yksi poika naapurista, olin silloin vielä alle kuusi vuotias. Taisi mennä lähes kaikki päivät hänen kanssaan Crash ja Coco Bandicootia leikkiessä xD

19. Kuinka pitkä olet?

163 senttiä. Tosin, hassusti viime terveydenhoitajan tarkastuksessa olin mitan mukaan puolitoista senttiä lyhempi, kuin aikaisemmalla kerralla. Tiedä sitten, kaipa minä tästä sitten vielä kutistun.

20. Mikä on mielestäsi huonoin asia itsessäsi?

Rehellisesti sanottuna löytäisin huonoja asioita itsestäni tällä hetkellä liikaakin, mutta en halua alkaa tässä nyt masistelemaan. Mutta sanotaanko nyt, että vaikkapa juurikin tuo on tällä hetkellä huono asia itsessäni, itseni huonossa valossa näkeminen nimittäin.

21. Hauskin hetki kouluajoilta?

Yhtä yksittäistä hetkeä en tässä osaa sanoa, mutta ehdottomasti eniten lämmöllä muistelen viidennen luokan leirikoulureissua Muonioon, Harrinivan lomakeskukseen.

22. Kuinka monessa eri maassa olet käynyt?

Mainitsinkin jo aiemmin, etten ole täältä Suomesta koskaan poistunut, mutta tuohon äskeiseen kysymykseen vastattuani tajusinkin, että taisin minä Harrinivassa koskea laskiessani käväistä hetkittäin Ruotsinkin puolella... Yhdessä maassa siis Suomen lisäksi xD

23. Mitkä ovat suosikki- ja inhokkiaineesi koulussa?

Suosikkiaineita ovat kuvataide ja äidinkieli, sittemmin lukiossa myös psykologia ja filosofia. Inhokki taas on ruotsi. Jag inte talar svenska.

24. Minkä nimen antaisit/olet antanut lapsellesi/lapsilllesi?

Tytölle voisin antaa etunimiksi Iida Emilia. Iita on myös mielestäni nätti nimi, mutta kaipa tuo Iida sopii hieman perinteisempänä nimenä Emilian seuraksi paremmin. Pojalle taas Joona/Joosa, Pietu tai Eeli.

25. Mitä urheilulajeja harrastat/olet harrastanut?

Pfft... Voi kun olisinkin niin reipas, että tulisi harrastettua urheiluakin XD Vaan enpä harrasta, enkä ole kyllä koskaan harrastanutkaan. Vai sopisiko tähän vastata penkkiurheilun?

26. Mitkä ovat suosikki youtube-kanavasi?

*sormien rusautus* Katson luvattoman paljon youtubea, ja se sitten näkyykin tästä suosikkien määrästä. Se, kenen videoita katson milloinkin aktiivisimmin vaihtelee fiiliksen mukaan, mutta tässä nyt muutama kanava, joita useimmiten katson.

Laeppavika, Markiplier, Jacksepticeye, nigahiga, Colby Brock, Sam Golbach, Sam and Colby, Jake Webber, Kevin Langue, Pinkstylist, Draw with Jazza, ChimChimTrash, MisuP

27. Lempimuistosi lapsuusajalta?

Nyt meni vaikeaksi, pääkoppa kun ei tahdo muistaa oikein mitään. Kaipa se olisi se aiemmin mainitsemani leirikoulu, tai sitten perheen kanssa vuosittain tehdyt reissut lappiin serkkujen luo.

28. Kuinka kuvailisit pukeutumistyyliäsi?

Tähän mennessä melko mitäänsanomaton ja huomiota herättämätön, värinä musta. Olen kuitenkin nyt vihdoinkin kerännyt rohkeutta alkaa muuttaa sitä pikkuhiljaa kohti jonkinsorttista post apocalyptistä tyyliä, edelleen mustassa pidättäytyen.

29. Mikä puhelin sinulla on? (iOS vai android?)

Android

30. Kerro paha(t) tapasi!

- Ihon, huulten ja kynsinauhojen nyppiminen, repiminen ja raapiminen
- Liiallinen eskapismi ja hoidettavien asioiden jatkuvasti myöhemmälle jättäminen

31. Kolme asiaa, jotka ärsyttävät sinua?

- Selän takana puhuminen
- Pinnallisuus ja arvosteleminen pelkän ulkonäön perusteella
- Se, kun häiritään, kun olen introverttailemassa pääni sisällä kuulokkeet korvilla

32. Kolme asiaa, jotka saavat sinut iloiseksi?

- BTS (olen trash, anteeksi siitä)
- Aikaisemmin listaamani harrastukset
- Syvällisten ja merkityksellisten asioiden puhuminen

33. Mitä sinulla on mielessäsi?

Pitäisi mennä jo nukkumaan huomisten menojen takia, mutta noh, kirjoitetaan nyt tämä kerralla, kun kerran aloitinkin :''D

34. Onko sinulla joitain kykyjä?

No jaa, ainakin luullakseni olen melko hyvä lukemaan ihmisiä. Tiedä sitten, onko tämä sittenkin vain omaa kuvitelmaani...

35. Yksi sana, joka kuvailee sinua?

Outo

36. Mikä on lempisanontasi/-quotesi? 

Silent people have the loudest minds

37. Oletko introvertti vai ekstrovertti?

Introvertti

38. Oletko oikea- vai vasenkätinen?

Oikeakätinen

39. Oletko mielestäsi hyvä kokki?

En. Korkeintaan keitän pastan ja paistan jauhelihan tai ruskistan kanan, mutta sen kummempaan en usko kykeneväni.

40. Jos raha ei olisi esteenä, mitä ostaisit itsellesi syntymäpäivälahjaksi?

Matkan Japaniin ja/tai Etelä-Koreaan, sekä tietysti siinä samalla liput BTS:n keikalle ja fanitapaamiseen.

41. Jos voisit asua missä tahansa, missä asuisit?

Suoraan sanottuna haluaisin vain muuttaa jonnekin metsään tai vuoristoon, jossa voisin erakoitua rauhassa (mutta ilman wifiä en lähtisi minnekään). Mutta todennäköisemmin suuntana on oikeasti ihan vain Rovaniemi.

42. Mikä on lempiaamiaisesi?

Olen sen verran laiska, enkä aamiaisesta niinkään välitä, että aamupalaksi kelpaa ihan vain murot.

 

Siinä ne nyt sitten olisi :D Miten tässä menikään näin kauan vastata näihin? :o Kiva, jos joku jaksoi tänne asti lukea, toivottavasti tästä sai nyt jotain irti, enkä selittänyt ihan puuta heinää näin väsyneenä.


 - Akit4 | Kommentit (2)Kommentoi


Light Red Pointer
Tekstit © Akit4
©2019 Paperiviilto - suntuubi.com